«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς με τις ανάλογες γεύσεις συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays».

«Fridays» brunch με πολλούς γευστικούς πειρασμούς

Σε brunch ρυθμούς συντονίζεται πλέον καθημερινά η οικογένεια των «TGI Fridays». Από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 6 το απόγευμα, το ειδικό μενού του Fridays Brunch είναι γεμάτο γευστικούς πειρασμούς στο signature ύφος της αγαπημένης αλυσίδας casual εστιατορίων που βρίσκουμε σε διάφορες τοποθεσίες της πόλης. Τα αβγά έχουν ασφαλώς την τιμητική τους με προτάσεις σαν τα Marinara Eggs με pico de gallo και τραγανά frizzled onions σε ψημένη focaccia, χωρίς να λείπουν φυσικά τα σπιτικά pancakes όπως τα Chocolate & Banana Pancakes που περιχύνονται με πραλίνα φουντουκιού και γαρνίρονται με τριμμένα oreo cookies και μπανάνα. Για όσους προτιμούν κάτι ελαφρύ υπάρχει το Avocado on Toast με φρέσκο αβοκάντο, ντομάτα, ραπανάκι και spicy dressing λεμονιού, ενώ οι λάτρεις των πιο πληθωρικών γεύσεων μπορούν να στραφούν προς το δελεαστικό και πολύ αγαπημένο Hangover Burger ή το Breakfast Burrito με scrambled eggs, μπέικον και άλλα πολλά μέσα σε τορτίγια.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"