Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη από τις 12/9.

Το «Mastello» ξανά κοντά μας

Τα καλοκαίρια του τα περνά παραδοσιακά στην Άνδρο το όμορφο ψαρο-εστιατόριο «Mastello», αλλά πάντα το Σεπτέμβρη επιστρέφει στην Αθήνα. Έτσι και φέτος, ανοίγει ξανά τις πόρτες και την open air αυλή του στην Αργυρούπολη από τις 12/9 όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας. Το μοντέρνο θαλασσινό σενάριο του σεφ περιλαμβάνει πολλές και διαφορετικές προτάσεις, που καλύπτουν το φάσμα από μια ταλιάτα τόνου με τσιγαριστά χόρτα και σάλτσα μοσχολέμονου ή το μαγιάτικο φρικασέ με φρέσκα βλαστάρια και πουρέ σελινόριζας μέχρι ένα λαβράκι με κρούστα ντομάτας και θυμάρι που σερβίρεται με ξινό τραχανά ή ένα κριθαρότο καραβίδας για όσους αγαπούν τη θαλασσινή pasta.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"