Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ.

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ

Σε απόσταση αναπνοής από τους πυρετώδεις καλοκαιρινούς ρυθμούς της Πλατείας Κολωνακίου, το «Zinglee» προσφέρει ένα δροσιστικό κοκτέιλ καλοπέρασης και κοσμοπολιτισμού με το που στρίψεις στην Τσακάλωφ. Το all day bistro, που ανήκει στον όμιλο «nice n easy group», μοιράζεται το ίδιο healthy DNA με τα «αδερφάκια» του, βάζοντας όμως επιπλέον στην εξίσωση αμείωτη ζωντάνια, ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τηρώντας ευλαβικά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, το σενάριο της απόλαυσης γράφεται στο «Zinglee» με ένα πολύ ενδιαφέρον γευστικό μείγμα με πινελιές από όλον τον κόσμο – και ασφαλώς τη signature farm-to-table φιλοσοφία των «nice n easy».

Το «Zinglee» είναι το good mood all day place της Τσακάλωφ - εικόνα 1

Έτσι στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού βρίσκουμε υπέροχες προτάσεις, όπως το σεβίτσε τόνου με πράσινο μήλο και καυτερή πιπεριά, ο φρέσκος σολομός στη σχάρα με αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά κι ένας πολύ ξεχωριστός vegan μουσακάς με κιμά από μανιτάρια, που ανυπομονούμε να τον χαρούμε, ενώ μια ματιά να ρίξουμε στον κατάλογο του brunch αρκεί για να πειστούμε πως η μέρα μας θα ξεκινήσει όχι μόνο απολαυστικά αλλά και όσο θρεπτικά χρειάζεται. Όσο για τις πιο μεγάλες ώρες που σίγουρα θα μας βρουν εδώ, λέμε να τιμήσουμε τα signature cocktails της μπάρας, όπως το εξαιρετικό Athenian Elite με gin, αγγούρι, σιρόπι μήλου και πικάντικες νότες φρεσκάδας από εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Zinglee

Τσακάλωφ 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"