Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial»

Με τη θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και συνδυάζοντας την προνομιακή τοποθεσία με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων μας, το «Colonial» αποτελεί ένα πραγματικό all day hot spot στα νότια προάστια. Το τοπίο έτσι όπως ξεδιπλώνεται μέσα στους καταπράσινους κήπους του Γκολφ Γλυφάδας είναι από τα ομορφότερα που μπορεί να απολαύσει κάποιος, δημιουργώντας τις συνθήκες μιας πραγματικής δροσερής εξοχής που κρατά μακριά τη ζέστη του καλοκαιριού και δίνει σε κάθε στιγμή της ημέρας τη γεύση που της αξίζει.

Δροσιά και φιλοξενία μέσα στο πράσινο του «Colonial» - εικόνα 1

Υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης, ο οποίος ενορχηστρώνει μαζί με τον Άγγελο Καραμούζη ένα δελεαστικό γευστικό ρεπερτόριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα και βάση του τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης. Ήδη από νωρίς το πρωί, δίπλα στον πρώτο καφέ της ημέρας βάζουμε λ.χ. μια καραμελωμένη πίτα ανθότυρου με μέλι και ταχίνι και άλλες θαυμάσιες προτάσεις από το brunch menu, ενώ από το μεσημέρι και μετά μας περιμένουν πιάτα πολύ ξεχωριστά, όπως ο σπιτικός κόκορας από τους Μολάους με κρητικές μακαρούνες, βλίτα και ξύγαλο ή το φρέσκο λαβράκι σχάρας με τα αγαπημένα χόρτα του σεφ και πουρέ παντζαριού.

Όλα αυτά παντρεύονται τέλεια με εκλεκτά κρασιά και κοκτέιλ, τα οποία χαιρόμαστε καθημερινά μέχρι τις 12 το βράδυ και μέχρι λίγο πιο αργά τις Πέμπτες, όταν στον κήπο υπάρχει συνοδεία live acts με γνωστούς καλεσμένους.

Περισσότερες πληροφορίες

Colonial

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"