«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό!

Ένα όνομα μια ιστορία είναι η «Agavita Cantina Mexicana» για όσους αγαπούν τις αυθεντικές Tex-Mex γεύσεις. Μια ιστορία η οποία εδώ και λίγο καιρό γράφεται σε νέο πόστο, πάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε σούπερ κεντρικό, άνετο και αεράτο χώρο που σε στέλνει ταξιδάκι μέχρι το μακρινό και πολύχρωμο Μεξικό. Το φαντασμαγορικό σκηνικό υλοποιείται και εδώ με ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, πολλές ζωγραφιές στους τοίχους και τη χαρακτηριστική αύρα του χειροποίητου που φανερώνει ιδιαίτερο μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Τώρα το καλοκαίρι, βέβαια, οι πόρτες του μαγαζιού ανοίγουν διάπλατα, επιτρέποντας στη χαρούμενη έθνικ ατμόσφαιρα να ξεχυθεί στον πολύ ζωντανό πεζόδρομο, μαζί ασφαλώς με τις μεξικάνικες σπεσιαλιτέ που όλοι αγαπάμε: guacamole, huevos rancheros, burritos, nachos, quesadillas, tortillas, ζουμερά burgers αλλά και ενδιαφέροντα πιάτα ημέρας από γειτονικές γευστικές κουλτούρες, όλα φτιαγμένα στο χέρι με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

«Agavita Cantina Mexicana»: Φύγαμε για Μεξικό! - εικόνα 1

Η μπάρα μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι με παγωμένες Margaritas, δροσιστικές Palomas και πολλά ακόμα κοκτέιλ, αλλά και μια συλλογή από εκλεκτές tequilas, παρασύροντας τη δράση να κρατήσει μέχρι αργά. Βοηθάνε άλλωστε σε αυτό τα latin tunes από DJ κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, τα σταθερά live με νοτιοαμερικάνικη μπάντα κάθε 15 ημέρες και οι πολύ δημοφιλείς Happy Mondays με 1+1 cocktail κάθε Δευτέρα. Στην «Agavita Cantina Mexicana» αγαπούν όμως εξίσου και τους μικρούς επισκέπτες, με ειδικά πιάτα για παιδιά, ενώ πλέον μας φέρνουν τις γεύσεις τους και στο σπίτι με υπηρεσία delivery.

Περισσότερες πληροφορίες

Agavita

Λεωφ. Δεκελείας 86, Νέα Φιλαδέλφεια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"