Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο. Με το πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια δεν αναζητούν απλώς την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, αλλά φροντίζουν και να καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς τους που εφοδιάζουν το μαγαζί με προϊόντα τα οποία παράγονται ειδικά γι’ αυτό. Πρόσφατα μάλιστα έφεραν στο προσκήνιο αυτόχθονες φυλές βοοειδών, όπως ο αυθεντικός ελληνικός μαύρος χοίρος και η αρχαία στεπική αγελάδα τύπου Κατερίνης, τόσο διοργανώνοντας τις εκδηλώσεις Wise Food Stories, που στόχο είχαν να γνωρίσουμε την αξία και τη σημασία τους, όσο και φιλοξενώντας εκλεκτές κοπές από τα συγκεκριμένα κρέατα στο εντυπωσιακό ψυγείο σιτέματος του εστιατορίου.

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill» - εικόνα 1

Παράλληλα δε φτιάχνουν μια ολόκληρη σειρά από δικά τους προϊόντα και κάνουν όλο και πιο πλούσια την εμπειρία της κρεατοφαγίας που μπορεί να απολαύσει κάποιος στο «Basegrill». Γι’ αυτό στα τραπέζια του θα δεις κόσμο από ολόκληρο το Λεκανοπέδιο να απολαμβάνει σπεσιαλιτέ που είναι πλέον κομμάτι του DNA του εστιατορίου, όπως τα περίφημα αβγά μάτια σε φωλιά πατάτας ή τα υπέροχα homemade αλλαντικά και λουκάνικα, ποντάροντας για τη συνέχεια σε αστέρια του κρέατος, όπως η εξαιρετική σπαλομπριζόλα σε διαφορετικούς βαθμούς σιτέματος και πάντα με ψήσιμο ακριβείας. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, που έχει κάτι από χαρούμενη γιορτή, το πολυάριθμο σέρβις περιποιείται με επαγγελματισμό και σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, που εδώ τηρούνται στον υπερθετικό βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Basegrill Athens

Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως 64, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"