Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Πώς θα σας φαινόταν, με μερικά κλικ μονάχα, να ερχόταν στο σπίτι σας ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας κρασί;

Delivery κρασιού… με το ποτήρι, από το «Vintage wine bar»

Το «Vintage», το δημοφιλές wine bar του κέντρου, μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις καινοτομίες. Στη λίστα του, που είναι από τις πιο ενημερωμένες της πόλης, κατάφερε να συγκεντρώσει εξαιρετικές ετικέτες από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο οινικό κόσμο, ενώ πρώτο λάνσαρε και χρησιμοποίησε το Coravin για το σερβίρισμα σπάνιων και παλαιωμένων κρασιών.

Τώρα, πρωτοπορεί ακόμα μια φορά, συστήνοντας την υπηρεσία «delivery per glass». Κάντε εικόνα να είστε με την παρέα σας στον κήπο, ή τη βεράντα και να μπορείτε να παραγγείλετε ένα ποτήρι από το κρασί που σας αρέσει! Ο καθένας μάλιστα μπορεί να έχει όποιο επιθυμεί, από μια λίστα με 30 επιλεγμένες ετικέτες από τον Ελληνικό αμπελώνα. Επιπλέον, μπορείτε να συνοδεύσετε τι επιλογές σας με διαλεκτά τυριά και αλλαντικά από μικρούς ντόπιους παραγωγούς, ή με κάποια από τα κλασικά πιάτα του «Vintage».

Οι παραγγελίες για το κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές γίνονται μέσα από τις δημοφιλείς ηλεκτρονικές πλατφόρμες, ενώ αν κάποιος τα παραλάβει από το wine bar, έχει έκπτωση 10%.

Περισσότερες πληροφορίες

Vintage

Μητροπόλεως 66-68, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"