Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά στο όμορφο roof garden.

Το «Monk» επέστρεψε ανανεωμένο

Με νέες γεύσεις, κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά μας υποδέχεται το «Monk» στο όμορφο roof garden του που θυμίζει νησί. Η δράση ξεκινά από τη μία το μεσημέρι, με νέες προτάσεις από τον σεφ Παναγιώτη Βασιλάτο που περιλαμβάνουν δροσερές σαλάτες, και ορεκτικά όπως η γκασπάτσιο με μαριναρισμένες γαρίδες και καπνιστό τουρσί μελιτζάνας ή το κοτόπουλο με κρούστα από πάνκο και πικάντικη σάλτσα μουστάρδας, πίτσες και ζυμαρικά αλλά και κρεατικά σαν την ταλιάτα με σος τσιμιτσούρι.

Η νέα λίστα από κοκτέιλ που δημιούργησε η Πέτρα Μαραγκού δίνει έμφαση στα μυρωδικά της εποχής και τις κλασικές συνταγές τις οποίες παρουσιάζει με ένα twist, χωρίς να λείπουν τα signature όπως το Botanical με βάση το κρασί. Το μαγαζί έχει άλλωστε παραδοσιακά ιδιαίτερη αγάπη για το κρασί, η οποία εκφράζεται με μια πλούσια wine list που έχει επιμεληθεί ο διακεκριμένος sommelier Βασίλης Παπαδόπουλος και περιλαμβάνει 160 διαφορετικές ετικέτες από διάφορες χώρες του κόσμου, όλες εκ των οποίων σερβίρονται με το ποτήρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"