Το «Ψ...art» σε νέο πόστο

Σε μια βεράντα της Καστέλας με πανοραμική θέα στη θάλασσα μετακόμισε μόλις το γνωστό ψαροεστιατόριο του Γκαζιού, πλέον ως «Ψ...art με θέα».

Το «Ψ...art» σε νέο πόστο

Το ζεστό και φιλόξενο θαλασσινό εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Γκάζι μάς υποδέχεται εδώ και λίγες ημέρες σε μια υπερυψωμένη βεράντα πάνω από το Μικρολίμανο με πανοραμική γαλάζια θέα. Πιάνοντας τραπέζι στη νέα και πιο προνομιακή έδρα του Αρτέμη Δαρζέντα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όλες τις σπεσιαλιτέ που ξεκίνησαν την καριέρα τους στο Γκάζι, και σε λίγο καιρό και κάποιες καινούργιες. Στα must o πολύ νόστιμος και χειροποίητος παστουρμάς θαλασσινών, το homemade καπνιστό σκουμπρί, οι γάμπαρες Αμβρακικού στη σχάρα, το λαβράκι σεβίτσε σε μια ελληνική εκδοχή με αγγούρι, φρέσκο κορίανδρο και ψητή πιπεριά αλλά και η μπαρμπουνο-μακαρονάδα με τα al dente ζυμαρικά, φροντίστε ωστόσο να τσεκάρετε και τα φρέσκα θαλασσινά καλούδια που καταφτάνουν όπως πάντα από την Ικαρία και την Αντίπαρο.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψ...art με θέα

Παπαναστασίου 60, Καστέλλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"