Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Στους ρυθμούς της μεξικάνικης Ημέρας των Νεκρών μας παρασέρνουν με σούπερ πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης.

Έτοιμοι για Dia de los Muertos;

Είναι η μέρα που σύμφωνα με την μεξικάνικη παράδοση οι νεκροί επιστρέφουν στη γη και οι οικείοι τους τους καλωσορίζουν με λατινοαμερικάνικο πάθος, δίνοντας το σύνθημα για fiesta σε ολόκληρο τον κόσμο. Στους ρυθμούς της Dia de los Muertos μας παρασέρνουν με κεφάτα πάρτι τα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, σαν το «Dos Hermanos» της Κηφισιάς, το «Mamacita» στο κέντρο και τα «Amigos» σε Γλυφάδα και Νέα Σμύρνη.

Dos Hermanos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 1

Με live latin μουσική, face painting, μεξικάνικο χορευτικό show με παραδοσιακές στολές και χορευτές αλλά και special cocktails (Los Muertos, Zombie & Kinky Margarita) μας υποδέχεται το all time classic μεξικάνικο εστιατόριο της Κηφισιάς την Πέμπτη 31/10 από τις 8 μ.μ. και μετά. Τρέχει μάλιστα και ειδικός διαγωνισμός με έπαθλο ένα τραπέζι για 4 άτομα.

Mamacita

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 2

Στο κέντρο, το πολύχρωμο «Mamacita» της Απόλλωνος, συντονίζεται στους ρυθμούς της Dia de los Muertos με δύο πάρτι αυτό το σαββατοκύριακο (2 & 3/11), με face painting, live με μεξικάνικα συγκροτήματα αλλά και άφθονα κοκτέιλ για να ανάψει το μεξικάνικο κέφι.

Αmigos

Έτοιμοι για Dia de los Muertos; - εικόνα 3

Το μεξικάνικο ζευγάρι των «Amigos» γιορτάζει την Ημέρα των Νεκρών στις 6/11 στη Νέα Σμύρνη και στις 7/11 στη Γλυφάδα με δύο ξεχωριστές βραδιές στις οποίες live salsa, face painting καθώς και η signature Margarita στην ειδική τιμή των €5 έχουν την τιμητική τους.


Περισσότερες πληροφορίες

Amigos

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Amigos

Μεγ. Αλεξάνδρου 70, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Mamacita - Taquería y Coctelería

Απόλλωνος 9Β, Πλάκα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"