Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή;

Το «B&E Goulandris Restaurant Cafe» είναι το πιο καινούργιο κομμάτι που βρήκε τη θέση του στο γοητευτικό παζλ του νέου μουσείου Γουλανδρή στο Παγκράτι. Με τη σφραγίδα του επίσης παγκρατιώτικου «Ohh Boy» και τον γνωστό σεφ Ανδρέα Λαγό στην επιμέλεια της κουζίνας ξεκινά τη δράση του από νωρίς το πρωί σε σκηνικό που θυμίζει κομψό urban garden, με υγιεινούς χυμούς, smoothies και ιδέες για πρωινό και προσεγμένο snacking που περιλαμβάνουν από πόριτζ με γάλα αμυγδάλου, κακάο, μπανάνα και σπόρους chia ή ομελέτα με ασπράδια, κέιλ, καλαμπόκι, σπαράγγια και ψητή γαλοπούλα μέχρι wraps ολικής άλεσης με ψητή μελιτζάνα, κρέμα αβοκάντο, φαγόπυρο, ρεβίθια και ντοματίνια αλλά και αλμυρές τάρτες, κις και γλυκά ημέρας.

Τι γεύση έχει το νέο μουσείο Γουλανδρή; - εικόνα 1

Για όσους πεινούν παραπάνω δεν λείπουν οι σαλάτες και τα κύρια πιάτα με μοντέρνο μεσογειακό χρώμα σαν το ριζότο με ψητά σπαράγγια, αβγό ποσέ και προσούτο ή τη μοσχαρίσια ταλιάτα που σερβίρεται με πουρέ καλαμποκιού. Σημειώστε ότι ακολουθεί το ωράριο του μουσείου οπότε θα το βρείτε ανοικτό Τρίτη-Κυριακή 10 π.μ.-6 μ.μ. και την Παρασκευή έως 10 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες

B & E Goulandris Restaurant Cafe

Ερατοσθένους 13 (Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ιδρύματος Γουλανδρή), Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"