Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Η νέα σεζόν έφερε ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες.

Αέρας ανανέωσης στα «La Strega»

Πάνε περίπου 25 χρόνια που το «La Strega» ξεκίνησε την πορεία του από το Φάληρο, η οποία γράφεται πλέον στα μαγαζιά της Γλυφάδας και της Νέας Σμύρνης. Η νέα σεζόν έφερε μάλιστα ολοκαίνουργιο κατάλογο που αγκαλιάζει το comfort food με διευρυμένους γευστικούς ορίζοντες, που ανοίγονται από την πίτσα και την pasta προς τα μπέργκερ και τα tex mex classics κάνοντας όμως χώρο και για τα εκλεκτά κρεατικά.

Έτσι, μπορείτε να τσιμπολογήσετε ελεύθερα γεύσεις του κόσμου, κάνοντας για παράδειγμα την αρχή με crispy μανιτάρια porto bello που συνοδεύονται με ζεστή σος κρέμας τυριού με λευκή τρούφα όπως και τα χειροποίητα nachos με πολλά και διαφορετικά toppings. Η συνέχεια μπορεί να περιλαμβάνει μια πίτσα Milano με καλή μοτσαρέλα, καπνιστές νότες από τυρί scamorza, λεπτές φέτες σαλάμι και φρέσκια ρόκα ή μια pasta Guanciale al Pepe για όσους αγαπούν την αυθεντική συνταγή της καρμπονάρα, ενώ στην ενότητα των κρεατικών αξίζει να ποντάρετε σε ένα rib eye steak από Black Angus ή μια ταλιάτα που γαρνίρεται με σος τσιμιτσούρι και ζυμαρικά νιοκέτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Strega (La)

Χρ. Σμύρνης 8, Ν. Σμύρνη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"