3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

«La Casa Azul»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Η πολύχρωμη τροπική αυλή του Περιστερίου με το σιντριβάνι και τον λουλουδιασμένο χάρτη της Λατινικής Αμερικής μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, ενώ η κουζίνα ποντάρει στις μοντέρνες λατινοαμερικάνικες γεύσεις, η μπάρα στα στιβαρά ποτά βάσης και η κονσόλα σε ρυθμούς cumbia, tropical και afro.

«Artisanal Lounge & Gardens»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος αποτελεί διαχρονική πηγή δροσιάς, αέρινα υφάσματα ανεμίζουν στην open air orangerie, οι feelgood μουσικές μας φτιάχνουν τη διάθεση και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Δημήτρη Δημητριάδη βρίσκουν την ιδανική συνοδεία στα signature cocktail της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.

«Dos Hermanos»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas είναι μερικά μόνο από τα μεξικάνικα classics που απολαμβάνουμε κάθε φορά που χτυπάμε κάρτα στο αγαπημένο εστιατόριο της Κηφισιάς, το οποίο περνά το καλοκαίρι του στον πανέμορφο εξωτικό κήπο παρέα με εκλεκτά κοκτέιλ και λάτιν μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Casa Azul (La)

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"