Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες

Ανακαινισμένος και πολύ λαμπερός, ο κομψός πολυχώρος του ομίλου Σταθοκωστόπουλου στη Βούλα σου δημιουργεί κάθε στιγμή της ημέρας την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές, να φας καλά και να περάσεις τέλεια.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, το εστιατόριο του «Riviera Coast» είναι προορισμός και αφετηρία για ταξίδια στα γοητευτικά νερά της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας, με μια πολύ δροσερή γκασπάτσο λαχανικών με φρέσκια ντομάτα και μπρουσκέτες σκόρδου, ένα φανταστικό καρπάτσιο ξιφία με φύκια wakame και σορμπέ λεμονιού, ζυμαρικά δικής τους παραγωγής, όπως τα μαύρα ταλιολίνι με αχινό, σκόρδο και ξύσμα λεμονιού, χωρίς να λείπουν οι εκλεκτές κοπές κρεάτων, που ψήνονται εξαιρετικά σε φούρνο Josper, και το φρέσκο ψάρι.

Στο all day cafe-bar ερχόμαστε από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με θέα στη θάλασσα, για υπέροχα γλυκά όπως το μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι (τα πάντα παρασκευάζονται εδώ, στο δικό τους ζαχαροπλαστείο) και πολύ ωραία πίτσα με παραδοσιακό ιταλικό ζυμάρι, που ψήνεται σε ειδικό φούρνο κι έρχεται πάντα αχνιστή και μυρωδάτη.

Το «Riviera Coast» είναι μια ακτή που λάμπει όλες τις ώρες - εικόνα 2

Τα βράδια ο χώρος γίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός, η θέα στη φωτισμένη ακτογραμμή συναρπάζει και οι στιλάτες μουσικές συναντούν τα πολύ ιδιαίτερα κοκτέιλ όπως το Summer Trip, με ρούμι, αγαύη, ανανά, μανταρίνι, πιπεράτες νότες βασιλικού και τζίντζερ, και το Acapulco, που παντρεύει τη βότκα με το σιρόπι bubble gum και τα raspberries. Σέρβις, όπως πάντα, πολύ καλό και σημαντική η δυνατότητα για φιλοξενία εκδηλώσεων κάθε είδους στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του πολυχώρου πάνω στη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες

Riviera Coast

Λεωφ. Κων. Καραμανλή 18, Bούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"