Η «Νησιώτισσα» φέρνει τη θάλασσα στην Πεντέλη

Σταθερό στέκι με φανατικούς πιστούς, είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαρούμε μια παραδοσιακή θαλασσινή κουζίνα.

Η «Νησιώτισσα» φέρνει τη θάλασσα στην Πεντέλη

Σταθερό στέκι με φανατικούς πιστούς (φροντίστε για κράτηση διότι τα τραπέζια γίνονται ανάρπαστα), το μαγαζί των αδερφών Κυριακόπουλου είναι από τις πρώτες επιλογές που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να χαρούμε μια παραδοσιακή θαλασσινή κουζίνα στα καλύτερά της και σε πολύ καλές τιμές, που κυμαίνονται από € 20 το άτομο.

Τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια έχουν άλλη χάρη, και κυρίως δροσιά, στις υπερυψωμένες βεράντες της «Νησιώτισσας» που ακουμπάνε στο δάσος της Πεντέλης. Ο μεγάλος, ανακαινισμένος χώρος με το μοντέρνο ύφος, με ξεκούραστα ανοιχτά χρώματα, μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ψάρι βέβαια σηκώνει και το ουζάκι του, κάτι που στη «Νησιώτισσα» το γνωρίζουν καλά, εξ ου και οι εκατό και πλέον ετικέτες σε ούζα και τσίπουρα από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς.

Περισσότερες πληροφορίες

Νησιώτισσα

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"