Το «Local Green» έρχεται και είναι καταπράσινο

Μία νέα επιλογή για υγιεινό φαγητό έρχεται οσονούπω στην καρδιά της πόλης.

Το «Local Green» έρχεται και είναι καταπράσινο

Μία νέα επιλογή για υγιεινό φαγητό έρχεται οσονούπω στην καρδιά της πόλης. Το «Local Green» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον μήνα σε ένα ήσυχο σημείο της Περικλέους και θα είναι «πράσινο» σε όλα του. Πολλές φρεσκοκομμένες σαλάτες, wraps και healthy bowls με όλων των ειδών τις υπερτροφές και τους ξηρούς καρπούς σε διάφορους συνδυασμούς θα δίνουν τον τόνο, μαζί με σπιτικές λεμονάδες, παγωμένο τσάι με προβιοτικά (Kombucha), νερό με κεφίρ αλλά και φυσικούς χυμούς ψυχρής έκθλιψης, όλα με ιδιαίτερη έμφαση στα βιολογικά εποχικά προϊόντα και άνευ βελτιωτικών γεύσης και συντηρητικών.

Η πράσινη φιλοσοφία επεκτείνεται ακόμα σε όλα τα αναλώσιμα που θα είναι βιοδιασπώμενα ή ανακυκλώσιμα, ενώ το delivery θα γίνεται με ηλεκτροκίνητα scooters ή ποδήλατα για ένα εν γένει χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα.

Περισσότερες πληροφορίες

Local Green

Περικλέους 30-32, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"