Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα στην καρδιά της πόλης αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό.

Και all day και roof garden στο «V1935»

Ένα κτίριο με έντονη μεσοπολεμική αύρα, το οποίο στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδερφών Βασιλόπουλου, αποτελεί τη βάση του ξενοδοχείου «V1935», που παίζει γευστικά σε διπλό ταμπλό. Το ισόγειο με τη vintage ατμόσφαιρα ξεκινά τη δράση του από νωρίς, με πλούσιο πρωινό (ανοικτό και σε εξωτερικούς επισκέπτες), και συνεχίζει με μια ενδιαφέρουσα κάρτα για όλη την ημέρα, με την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Και all day και roof garden στο «V1935» - εικόνα 1

Σε αυτή θα βρείτε καπνιστό χέλι με σπανάκι και βινεγκρέτ ροδιού, σαλάτα με πολύχρωμες φακές και χταπόδι στο γκλάσο του, μουσακά σε ατομικό σκεύος με αρνίσιο κιμά και κρέμα γραβιέρας καθώς και άλλες προτάσεις σε μοντέρνο ελληνικό ύφος. Ανεβαίνοντας στα ψηλά, το roof garden χαρίζει θέα στον αττικό ουρανό από την ανοιγόμενη οροφή και ποντάρει στην πίτσα με τη ναπολιτάνικη ζύμη του Λευτέρη Τσαουσάκη, τα κοκτέιλ και τις χαρούμενες swinging μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

V1935 Roof Garden

(ξεν. «V1935») Βουλής 29, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"