Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα στήνει κλασικό θαλασσινό σκηνικό κάτω από τα πεύκα.

Ένας «Σπάρος» κολυμπάει στο Χαϊδάρι

Η όμορφη μοντέρνα ψαροταβέρνα βγάζει τραπέζια στον πεζόδρομο κάτω από τα πεύκα, έχει και μια σάλα ντυμένη στις ξεκούραστες αποχρώσεις του λευκού και της ώχρας. Από την ανοιχτή κουζίνα βγαίνουν όλοι οι κλασικοί θαλασσινοί μεζέδες και τα ψιλά ψαράκια, θα βρείτε όμως κι ένα κριθαρότο θαλασσινών (χταπόδι, μύδια, γαρίδες) με καπνιστό τυρί Βερμίου, μια γαριδομακαρονάδα και μια αστακομακαρονάδα με λινγκουίνι αλλά κι ένα ριζότο σουπιάς με το μελάνι της.

Αν τους ειδοποιήσετε εγκαίρως θα σας βρουν και μεγαλύτερο ψάρι από τον ψαρά τους που βγαίνει με το καΐκι του στα νερά του Αργοσαρωνικού, ενώ δεν λείπει μια ενδιαφέρουσα ποικιλία από ούζα, τσίπουρα και εμφιαλωμένα κρασιά.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπάρος

Στρ. Καραϊσκάκη 5, Χαϊδάρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"