Νέες νοστιμιές στα «Palmie Bistro»

Ένας καινούργιος ένθετος κατάλογος σε mix n match ύφος κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Νέες νοστιμιές στα «Palmie Bistro»

Ήδη είχαν ένα πολύ πλατύ γευστικό ρεπερτόριο τα καταστήματα της γνωστής, νεανικής αλυσίδας που πάντα βρίσκουμε σε διάφορα σημεία-κλειδιά της πόλης, εδώ και λίγο καιρό ωστόσο ρίχνουν στο τραπέζι κι έναν καινούργιο ένθετο κατάλογο σε mix n match ύφος. Αν θέλετε απλώς να τσιμπολογήσετε θα βρείτε από αλμυρά και γλυκά pancakes σε εντυπωσιακά σερβιρίσματα μέχρι spicy nachos με κοτόπουλο, αν πάλι πεινάτε περισσότερο σας περιμένουν ένα παραδοσιακό μοσχαράκι στο πήλινο αλλά και ολοκαίνουργια burgers όπως το pork pull με χοιρινό και λιωμένη μοτσαρέλα ή εκείνο με αυγό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι, αβοκάντο και σος μπάρμπεκιου.

Περισσότερες πληροφορίες

Palmie Bistro

Πλατεία Βικτωρίας 5, Κυψέλη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Δημοκρατίας 67, Escape Center, Ίλιον
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ιοφώντος 29-31, πλ. Κάραβελ, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Ανδρέα Παπανδρέου 35 (Εμπορικό Κέντρο Τhe Mall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Θηβών 228, Village Park Ρέντη
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισού 96-98 (εμπορ. κέντρο River West, δίπλα στο ΙΚΕΑ), Αιγάλεω
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Κηφισίας 41-45 (Αvenue Center), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Palmie Bistro

Λεωφ. Γρέγου 58Β, Πόρτο Ράφτη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"