«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο και τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη επικεφαλής της κουζίνας.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι

Ήταν καιρό «ταμπουρωμένο» πίσω από μεταλλικά πάνελ, ωστόσο το κλασικό στέκι της πλατείας επέστρεψε μόλις με ολοκαίνουργιο all day πρόσωπο. Η ριζική ανακαίνιση έφερε καινούργια τραπέζια έξω και προίκισε τον εσωτερικό χώρο με ένα μεγάλο μπαρ και έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το μενού που υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης εστιάζει στις μεσογειακές γεύσεις με ιταλικό χρώμα και την πίτσα.

«Λυκόβρυση» the sequel στο Κολωνάκι - εικόνα 1

Μπορείτε να κινηθείτε προς ένα πλατό ιταλικών τυριών ή σε κάποια πάστα, θα βρείτε όμως και προτάσεις όπως το χτένι στο κέλυφος του με κρούστα από μαντζουράνα και προσούτο συνοδεία κρέμας από αγκινάρες Ιερουσαλήμ αλλά και ένα ξεχωριστό ριζότο με καλαμάρι, σπανάκι και γιαούρτι. Φεύγοντας για τη Σαντορίνη και τα εστιατόρια του ξενοδοχειακού ομίλου Andronis, ο Κυριάκης θα αφήσει στο πόδι του τον ταλαντούχο Γιώργο Ρουσσάκη, με θητεία ανάμεσα σε άλλα στο τριάστερο «Anne-Sophie-Pic» στη Valence της Γαλλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Lykovrisi

Πλ. Φιλικής Εταιρείας 5, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"