Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo»

Στους ρυθμούς του brunch συντονίζεται το αγαπημένο pizza bar στη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μενού που μόλις λανσαρίστηκε και σερβίρεται καθημερινά μέχρι τη 1 το μεσημέρι, δεν θα μπορούσε παρά να έχει βέρο ιταλικό χρώμα, οπότε αναμείνατε λ.χ. αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα Napoletana, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι, κόλιανδρο και chili όπως και scrambled eggs με salsiccia, φρέσκια πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, τοματίνια και vinaigrette βαλσάμικου.

Για όσους προτιμούν τις γλυκές γεύσεις δεν λείπουν τα σπιτικά pancakes είτε με φρούτα και σάλτσα καραμέλας είτε με πραλίνα φουντουκιού, φράουλες, μπισκότο βουτύρου και oreo, ενώ μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για όσους πεινούν αρκετά αποτελεί το πληθωρικό ανοιχτό panini με ομελέτα, σάλτσα pesto, proscuitto cotto, τυρί taleggio, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια. Αν βέβαια ξεχαστείτε κομμάτι παραπάνω, στο παιχνίδι μπαίνει η αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα- σήμα κατατεθέν του «Napolitvo», και με τη βούλα μάλιστα του Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN).

Για ιταλιάνικο brunch στο «Napolitivo» - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Napolitivo

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"