Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Το «Caravin» μας επανασυστήνει τα μπλε τυριά

Το ιδιαίτερο wine bar του Θησείου συνεχίζει τις γευστικές του αναζητήσεις, στρέφοντας την Πέμπτη 31/1 τον προβολέα των wine pairing μενού του σε μια από τις ιδιαίτερες ποικιλίες τυριών.

Εξαιρετικά μπλε τυριά απ’ όλον τον κόσμο, επιλεγμένα από τον cheese expert Γιώργο Κυριακόπουλο του Provence deli, ταιριάζονται με ετικέτες γλυκών οίνων που επιλέγει ο Σωτήρης Γεωργίου της Trinity Wines, σε ένα κρεσέντο κλιμακούμενης έντασης, που θα μας αποκαλύψει το γευστικό εύρος του κόσμου των μπλε τυριών και θα μας επιτρέψει να επανασυστηθούμε με τις ξεχωριστές τους ποιότητες. Βελούδινο Fourme D’ Armet, σκοτεινό Nero Fume, αρωματικό και κρεμώδες Blue Stilton, γλυκόπικρο Fior D’ Arancio και άλλοι δυνατοί εκπρόσωποι των διάφορων blue cheese σχολών του κόσμου, θα συνοδεύονται στα τραπέζια του «Caravin and Wanderlust» από τις τραγανές, γλυκίζουσες πιτούλες του Andres Gavino κατευθείαν από τη Σεβίλλη (€ 40 ανά άτομο).

Περισσότερες πληροφορίες

Caravin

Ακάμαντος 11, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"