Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής;

3 ιδέες για χαλαρές εξόδους που συνδυάζουν νοστιμιές και μουσικές.

Δισάκι

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 1

Το παρεΐστικο στέκι του Νέου Ηρακλείου είναι διακοσμημένο σε ύφος νέο-ρετρό και ποντάρει κυρίως στις κρεατονοστιμιές, είτε στη σχάρα είτε σε περιποιημένες ποικιλίες που συνοδεύονται με ρακές και συχνά με ξεφάντωμα μέχρις αργά.

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 2

Και στις δύο του έδρες, σε Άνοιξη και Γκάζι, ακολουθεί τη βολιώτικη οδό του μεζέ ήτοι παραγγέλνεις το τσιπουράκι σου και οι νόστιμες γύρες-έκπληξη ξεκινάνε. Έμφαση στα θαλασσινά καλούδια χωρίς να λείπουν οι επιλογές για τους κρεατοφάγους της παρέας.

Ασβεστόλακος

Πού θα απολαύσουμε μεζέδες μετά μουσικής; - εικόνα 3

Η ατμόσφαιρα στο ιστορικό κουτούκι του Αμαρουσίου παραπέμπει σε νοσταλγικές εποχές, με έντονο το στοιχείο του ξύλου, ενώ το πλούσιο εδεσματολόγιο περιλαμβάνει από (κορυφαίους) κολοκυθοκεφτέδες με σος γιαουρτιού μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις.

Βρείτε κι άλλες πολλές ιδέες εδώ!


Περισσότερες πληροφορίες

Ασβεστόλακος

Βασ. Σοφίας & Κοιμ. Θεοτόκου 4, Μαρούσι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Άνοιξη παρά Τέταρτο

Αθηνών-Χαλκίδος 17, Άνοιξη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"