«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου

Και στο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των Ancho στη Γλυφάδα, τον πρώτο λόγο έχουν οι πολυάριθμες επιλογές σε ζύμες, υλικά και toppings για tailor made mex νοστιμιές.

«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου

Τα burrito bowls είναι από τις πιο αβανταδόρικες προτάσεις που σερβίρουν τα «Ancho Mexican Grill». Στην πρόσφατη επίσκεψή μας στο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας που βρίσκεται στη Γλυφάδα αποφασίσαμε, μάλιστα, να κινηθούμε σε surf ’n’ turf ρυθμούς κι έτσι γεμίσαμε το μπολ μας με κοκκινιστές ελαφρώς spicy γαριδούλες και κομμάτια πολύ νόστιμου steak, επιλέγοντας ακόμα το αρωματικό λευκό ρύζι με λάιμ και κόλιανδρο και μια μετρίως καυτερή σος ανάμεσα στις επιλογές με κλιμακούμενη δόση κάψας.

Νωρίτερα κάναμε την αρχή με μια ευχάριστη σούπα γλυκοπατάτας και τιμήσαμε το όπως πάντα πολύ καλό γκουακαμόλε τους αλλά και τις χειροποίητες ζύμες – την quesadilla την προτιμήσαμε με pulled pork, ενώ στα τραγανά tacos με chili con carne ανεβάσαμε τα βολτ της κάψας με έξτρα καυτερή σος. Γλυκαθήκαμε με ελαφροτηγανισμένα churros τα οποία βουτήξαμε σε ντιπ σοκολάτας και dulce de leche αλλά και με την casual ατμόσφαιρα, ό,τι πρέπει για ένα χαλαρό μεσημέρι Σαββάτου στα νότια.

«Ancho Mexican Grill»: Μεξικάνικο στα μέτρα σου - εικόνα 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ancho Mexican Grill

Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"