Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πριν λίγες ημέρες τις πόρτες του και αγαπά τις εκλεκτές νοστιμιές.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά;

Το περιποιημένο και ζεστό μεζεδοπωλείο «Τα Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς» άνοιξε πολύ πρόσφατα τις πόρτες του, με τα ράφια του φορτωμένα εκλεκτά προϊόντα μικρών παραγωγών σε πολύ καλές τιμές και τις βιτρίνες του γεμάτες με μια θαυμάσια συλλογή ελληνικών τυριών και αλλαντικών με τη σφραγίδα του Miran. Αυτά κόβονται επί τόπου και γίνονται πολύ ωραίες πιατέλες για την αρχή, ενώ η συνέχεια γράφεται με μερακλίδικους μεζέδες και πιατάκια, όπως τα «αμαρτωλά» αυγά μάτια με άφθονες φέτες παστουρμά ή σουτζούκι, οι αφράτοι κεφτέδες με ελαφριά σος γιαουρτλού, το χουνκιάρ μπεγιερντί με αρωματική μους μελιτζάνας και η πικάντικη φέτα στο φούρνο με φλογερό μπούκοβο. Το πολύ νόστιμο ψωμί τους το φτιάχνουν σε φούρνο με δική τους συνταγή, όπως και το ζυμάρι για το αφράτο πεϊνιρλί που έρχεται ξεροψημένο με toppings της επιλογής σας.

Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 1
Είστε για eating & shopping στη Λαχαναγορά; - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Μεζεκλίκια της Λαχαναγοράς (Τα)

Λαχαναγορά Ρέντη
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"