Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου

Θα πας σε bbq street party στου Ψυρρή, θα τσεκάρεις την νέα hot άφιξη στο Κολωνάκι και θα απολαύσεις ένα sunday roast αλλιώτικο από τα άλλα.

Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου

Θα πας σε bbq street party στου Ψυρρή, θα τσεκάρεις την νέα hot άφιξη στο Κολωνάκι και θα απολαύσεις ένα sunday roast αλλιώτικο από τα άλλα.

#1 Την Παρασκευή ώρα για bbq street party στο «Po’Boys»

Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου - εικόνα 1

Το αδερφάκι του «Mama Roux» γιορτάζει την έλευση των γιορτών αλλά και του χειροποίητου καπνιστηρίου και ξυλόφουρνου στην κουζίνα του με ένα street party στη συμβολή Αγαθάρχου και Λεπενιώτου στου Ψυρρή. Το bbq street food, η μπίρα και τα cocktails θα ρέουν άφθονα και σε ειδικές τιμές, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο stage του εστιατορίου θα ανέβουν οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank με μουσικές New Orleans Rhythm & Blues. Ώρα έναρξης 9 μ.μ., ώρα αφής εκατοντάδων χριστουγεννιάτικων λαμπακίων ακριβώς τα μεσάνυχτα.

#2 Το Σάββατο ώρα για μια πρώτη καυτή γεύση από το «PatPong»

Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου - εικόνα 2

Στο χώρο του παλιού «Nikkei» στο Κολωνάκι, το νέο concept εμπνέεται από το street food της Ταϊλάνδης και κάπως έτσι το «PatPong Thai Restaurant» μόλις έκανε πρεμιέρα στην οδό Λεβέντη. Στο τιμόνι της κουζίνας ο Σήφης Μανουσέλης με κλασικές και λίγο πιο μοντέρνες ταϋλανδέζικες γεύσεις που μπαίνουν στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται, ενώ τα κοκτέιλ του Σπύρου Κερκύρα έχουν κι αυτά thai χρώμα σε αρμονία με τα πιάτα του μενού.

#3 Την Κυριακή ώρα για sunday roast στο «Vezené»

Ξέρω τι θα κάνεις αυτό το Που Σου Κου - εικόνα 3

Για τέταρτη χρονιά, το «Vezené» ανοίγει όλες τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, φέτος μάλιστα από τη μία το μεσημέρι και μας καλεί σε ένα μεγάλο κυριακάτικο φαγοπότι μέχρι τις έξι το απόγευμα διά χειρός Άρη Βεζενέ: ολόκληρο Prime Rib Roast, τηγανητό μπούτι χήνας, αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, στάρι με κατσικάκι, τραγανό κοτόπουλο με foie gras, πίτες με αυγά και Jamon από Wagyu, χονδρά ζυμαρικά και, για το τέλος, το Ari’s Deal Closer σε εκδοχή πληθωρικής tarte tatin.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Po’ Boys

Αγαθάρχου 12 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"