Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go.

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι;

Ευφάνταστες σαλάτες, πίτσα και πεϊνιρλί με ζύμη αργής ωρίμανσης, μέχρι και signature κοκτέιλ, όλα στον ίδιο δρόμο και όλα to go με σύνθημα «Κάλλιο Ρόμβης και στο χέρι»!

«Λωτοφάγος The Salad Island»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 1

Στο Νο 13, έκανε ντεμπούτο κατά τα τέλη του καλοκαιριού το salad bar που δημιούργησε ο σεφ Νίκος Κωνσταντάτος, προτείνοντας ευφάνταστες σαλάτες όπως αυτή με πέστροφα, φακές, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά Φλωρίνης, κολοκύθι και ραπανάκι, μαζί με κρασιά αρωματισμένα in-house με μπαχαρικά, μυρωδικά και μέλι.

«Smak.»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 2

Στο Νο 21, ζύμη αργής ωρίμανσης και γρήγορο ψήσιμο σε καυτή πέτρα είναι τα βασικά συστατικά για πίτσες και πεϊνιρλί σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές: πεϊνιρλί με τσαλαφούτι και μοσχαρίσιο κιμά ή σουτζούκι Δράμας για τους μερακλήδες, πίτσα με γκοργκοντζόλα ή καλτσόνε με σοκολάτα και κομμάτια φράουλας για τους γλυκατζήδες κ.ά.

«TYCO - Take Your Cocktail Out»

Σε ποιον πεζόδρομο του κέντρου βολτάρεις με φαΐ και ποτό στο χέρι; - εικόνα 3

Στο Νο 11, παίρνουμε τα κοκτέιλ μας to go από το λιλιπούτειο μπαράκι που κάνει πλέον και ντελίβερι τις signature προτάσεις του Γιάννη Σταυρουλάκη, όπως το spicy #9 με ουίσκι, γλυκοπίπερο και bitter πορτοκαλιού, το γλυκό κι εξωτικό #5 με τεκίλα, κρέμα καρύδας και ανανά και το low ABV #2 με τζιν, χυμό λεμονιού και τόνικ.


Περισσότερες πληροφορίες

Smak. Athens

Ρόμβης 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Tyco

Ρόμβης 11, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"