Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει;

Αν όχι, θα το βρείτε στο ολοκαίνουργιο ινδικό fast food του κέντρου.

Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει;

Εκ του παραδοσιακού ινδικού ψωμιού naan και το δεύτερο μισό της λέξης sandwich προκύπτει το όνομα του ολοκαίνουργιου και πρώτου ινδικού fast food της πόλης, που μόλις άνοιξε επί της Ερμού. Ολόφρεσκες πίτες naan που ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας σε φούρνο tandoori γεμίζονται με κοτόπουλο σε τρεις συνταγές (tikka, curry, masala) συν μία για χορτοφάγους και διαφορετικά παρελκόμενα, και το naanwich της επιλογής σας καταφτάνει άκρως χορταστικό. Κάποια ορεκτικά και σαλάτες (όπως η green με μαρούλι, κέιλ, αβοκάντο, αγγούρι και σουσάμι) συμπληρώνουν το μικρό μενού, μαζί με λίγες επιλογές σε κυρίως πιάτα της κλασικής ινδικής κουζίνας.

Θα δώσετε την παραγγελία σας στο ταμείο, θα διαλέξετε κάποια μπίρα από την εντυπωσιακή ποικιλία ή ένα δροσιστικό λάσι με μάνγκο και όλα μαζί θα σας έρθουν στο τραπέζι. Μην περιοριστείτε στο ισόγειο: η σκάλα οδηγεί στην άνετη σάλα του πρώτου ορόφου κι από εκεί σε δύο εξωτερικές βεράντες με απολαυστική θέα στην Ακρόπολη.

Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει; - εικόνα 1
Naanwich: Ινδικό σουβλάκι έχετε δοκιμάσει; - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Naanwich

Ερμού 115, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"