Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef»

Το μεγαλύτερο ινδικό εστιατόριο της πόλης μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Συγγρού.

Ένα καινούργιο εντυπωσιακό «Ιndian Chef» - εικόνα 1

Δεν έχει πολλές μέρες που το «Ιndian Chef», το οποίο ξεκίνησε την ιστορία του σε ένα μικρό χώρο απέναντι από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, για να αποκτήσει στη συνέχεια ένα αδερφάκι, το «Royal Indian Chef» στην ίδια γειτονιά, μεταφέρθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, κι ήδη τραβάει τα βλέμματα. Στη νέα του έδρα, σε απόσταση αναπνοής από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Φιξ, εκτός του ότι αντί για παραδοσιακό προτίμησε πιο μοντέρνο look, άνετα διεκδικεί τον τίτλο του πιο μεγάλου ινδικού εστιατορίου της πόλης.

Ανοιχτόχρωμο ξύλο, peacock καναπέδες, σχοινένια και μεταλλικά φωτιστικά καθώς και λιτές ταπετσαρίες δίνουν τον τόνο στη σάλα, κοτόπουλο tikka, chana masala, αρνί vindaloo και πίτες naan βγαίνουν και στον εξωτερικό χώρο, ενώ η ήδη αγαπητή συνταγή διανθίζεται και με κάποια καινούργια στοιχεία, όπως τα φαλάφελ και τα μπέργκερ με ινδικό χρώμα. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Indian Chef

Λεωφ. Συγγρού 55, Φιξ
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"