Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Κλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova στα ηχεία.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού

Kλασικές ταϊλανδέζικες σπεσιαλιτέ, cool αύρα, jazz και bossa nova.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 1

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δεκελέων αυτό το μικρό εστιατόριο που αποφάσισε να πλουτίσει το γευστικό μωσαϊκό γύρω από μετρό του Κεραμεικού με χοιρινό satay, massaman curry, pad thai, pad krapow, ψάρι με κόλιαντρο και πικάντικη σάλτσα φιστικιού και πολλά ακόμη. Στο «Τhai Zab» τα πιάτα του Ταϊλανδού σεφ Salad «Den» Simla θα σας συστηθούν σε έναν λιτά διακοσμημένο χώρο με σύγχρονο χαρακτήρα, σε σχεδιασμό της Groupo Decorativo, που δένει την πέτρα και τον βιομηχανικό καμβά του παλιού κτιρίου με λεπτομέρειες που παραπέμπουν στην Ταϊλάνδη, όπως το μοτίβο της ταπετσαρίας, τα φωτιστικά-καλάθια και τα μπορντό-χρυσά φανάρια. Με το soundtrack να κινείται χαλαρά μεταξύ jazz, bossa nova, swing και tango, το μπαρ σιγοντάρει με κοκτέιλ... κλασικά εξωτικά, από Mai Thai σε Singapore Sling κι από κει σε ένα Mojito. Σύντομα θα επανέλθουμε με τις πρώτες εντυπώσεις μας.

Η νέα thai-verna του Γκαζιού - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Τhai Zab

Δεκελέων 22, Γκάζι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"