Ένα bar-restaurant signature εμπειρία... Ψυχικού

Η καταπράσινη, κινηματογραφικά φωτισμένη αυλή του «Αlbion» είναι σημείο αναφοράς για ένα ακόμη καλοκαίρι.

Ένα bar-restaurant signature εμπειρία... Ψυχικού

Κάθε συνάντηση με το «Albion» εξελίσσεται σε εμπειρία που τη βιώνεις με όλες τις αισθήσεις σε εγρήγορση. Στην αναπαλαιωμένη νεοκλασική κατοικία του 1830 φιλοξενούνται αρμονικά, χωρίς να χάνουν την ιδιαιτερότητά τους, εστιατόριο, μπαρ αλλά και πριβέ καθιστικά σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο, που προσφέρονται για κάθε διάθεση.

Ένα bar-restaurant signature εμπειρία... Ψυχικού - εικόνα 1

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, με τη γνωστή καταπράσινη αυλή του ανοιχτή καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και αλλάζοντας πρόσωπο κάθε στιγμή της ημέρας, το «Albion» αποτελεί πραγματικό σημείο αναφοράς για την καθημερινή έξοδο, το επαγγελματικό δείπνο και τη βραδινή διασκέδαση. Οι γευστικές επιλογές από τη μεσογειακή κουζίνα διανθίζονται με international πινελιές και γοητεύουν και τους πλέον απαιτητικούς, με προτάσεις όπως το χταπόδι σχάρας που συνοδεύεται από κρέμα φάβας, τσορίθο και αγριομάραθο, ο μπακαλιάρος με καλοκαιρινά λαχανικά, σαλικόρνια και σάλτσα αγκινάρας ­Ιερουσαλήμ και τα ανιολότι με καραβίδα, κρέμα μπισκ και καλαμπόκι, συνοδεία από καρπάτσιο κολοκυθιού.

Ένα bar-restaurant signature εμπειρία... Ψυχικού - εικόνα 2

Τα signature cocktails όπως το Amore 4 και το Spooky Kiss σε συνδυασμό με τις cosmopolitan μουσικές ανεβάζουν τα βολτ της απόλαυσης, ενώ η προσεγμένη διακόσμηση με το φωτισμένο ορατό κελάρι, που δημιουργεί θεατρικό σκηνικό στο μπαρ, το εσωτερικό αίθριο στο χώρο του εστιατορίου, ο ιδιαίτερος πριβέ χώρος και η μαγευτική αυλή, κινηματογραφικά φωτισμένη, δημιουργούν μια μυστηριακή και μοναδική ατμόσφαιρα σε μία από τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις εξόδου στην Αθήνα.

i http://the-albion.gr, The Albion, ​thealbion_gr/

Περισσότερες πληροφορίες

Albion

Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"