Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη

Δίπλα σε βυθισμένες ελιές, πλάι στα κύματα και σε μια αυλή βαμμένη σε τοσκανέζικα χρώματα.

«MYTHOS BY DIVANI»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 1

Δωδεκανησιακή κακαβιά και ασιατικά dumplings με θαλασσινά, θαλασσινά ριζότι και ζυμαρικά και μυλοκόπι σοτέ με κρέμα κουνουπιδιού παρά θίν’ αλός, σε ένα πολύ γοητευτικό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας απέναντι από το ξενοδοχείο «Divani Apollon Palace & Thalassο»: το εστιατόριο «Mythos by Divani» απλώνει για άλλη μια χρονιά τα τραπέζια του στην προβλήτα ούτως ώστε να τρως σε ατμόσφαιρα ευχάριστης πολυτέλειας, με το κυματάκι να σκάει μυοχαλαρωτικά δίπλα σου. Εκεί, στο team της κουζίνας, κι ο Σάββας Ληχανίδης, που έφτασε μέχρι την τελική τετράδα του φετινού Masterchef.

«Μalabar» & «Patio»

Δείπνο και ρομαντζάδα στη Βουλιαγμένη - εικόνα 2

Σε ρυθμό καλοκαιριού και το κοσμοπολίτικο «The Margi». Το μεν «Malabar», το επίσημο opening party του οποίου είναι αυτή την Πέμπτη 24/5, έχει πιάσει το γνωστό ζηλευτό πόστο πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές αποκαλύπτοντας τη θερινή όψη της κουζίνας του. Το δε «Patio», βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο για τις επιδόσεις του, έχει επιστρέψει στην εσωτερική, βαμμένη στα χρώματα της τερακότας αυλή, με τον Παναγιώτη Γιακαλή να προτείνει και φέτος δύο διαφορετικά menu degustation, το ένα ελληνότροπο με πιάτα που τείνουν να γίνουν classics –όπως η μους αχινού και ο μπακαλιάρος με αβγολέμονο μάραθου– και το άλλο μεσογειακών αποχρώσεων, με καινούργιες εμπνεύσεις του σεφ.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Patio

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"