«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Το μικρό, στιλάτο tortilla bar που φύτρωσε πρόσφατα στο κέντρο βλέπει το street food με άλλη ματιά.

«Τhe Wrap» | Στο ρυθμό της τορτίγιας

Σ’ αυτό το μικρό, στιλάτο tortilla bar που «φύτρωσε» πρόσφατα στο Κολωνάκι ο σεφ Βαγγέλης Μπουχέλος προτείνει αρκετούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς –με κοτόπουλο, ρύζι, κρέμα poblano, σαλάτα και γκουακαμόλε, λόγου χάρη, αλλά και με πικάντικους κεφτέδες και γιαούρτι ή με brisket από Black Angus, σαλάτα κινόα και μαρμελάδα από πιπεριές jalapenos–, ενώ μπορείς πάντα να φτιάξεις το wrap σου, με τορτίγια είτε κλασική είτε ολικής άλεσης, στα μέτρα σου, επιλέγοντας τη βάση, τη σαλάτα και τη σάλτα της γέμισης. Εκτός από καφέ, σπιτική λεμονάδα, κρασί ή μπίρα, μπορείς να τα συνοδεύσεις και με μια draft Margarita ή ένα Cantarito από τις κάνουλες του «Τhe Wrap»: την πρόταση του νέου μοντέρνου street food spot συμπληρώνουν τέσσερα κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, σε επιμέλεια του βραβευμένου mixologist Γιάννη Σαμαρά, τα οποία, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τορτίγιες, μπορείς να τα πάρεις και to go. (Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι, 2103646750)

Περισσότερες πληροφορίες

The Wrap

Ζαλοκώστα 8, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"