Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz

Πέντε live jazz sessions σε μια μέρα σε ένα beer bar στο κέντρο της πόλης.

Όταν οι μπίρες ακούνε jazz - εικόνα 1

Παγκόσμια Ημέρα της Jazz μουσικής η Δευτέρα 30/5 και το «Barley Cargo» σε συνεργασία με την ANTart productions φιλοξενεί πέντε διαφορετικά live και... τα ραίνει με άφθονες μπίρες. To πρόγραμμα έχει ως εξής: Γιώτης Σαμαράς (φωνή) και Κώστας Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) στις 3 μ.μ., Alex Affolter (φωνή), Δημήτρης Καλαντζής (πιάνο) και Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) στις 5 μ.μ., Θοδωρής Κότσυφας (κιθάρα), Χάρης Χαραλάμπους (μπάσο) και Γιάννης Αγγελόπουλος (ντραμς) στις 7 μ.μ., Oceania (Γιώργος Λιμάκης στην κλασική κιθάρα και στο μπάσο, Yann Keerim στο πιάνο και Θάνος Χατζηαναγνώστου στα ντραμς) στις 9 μ.μ., και οι Crazy People Music ή αλλιώς Αντώνης Ανδρέου (τρομπόνι), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), ο Δημήτρης Σεβδαλής (πλήκτρα), ο Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (ντραμς) στις 10.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και ακολουθεί πάρτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"