And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer!

60+ αφορμές για να περάσετε, αν ανήκετε στο κλαν των ευβλαβικών μπιρόφιλων, από το Χmas Beer Fest της Κολοκοτρώνη.

And a happy new beer! - εικόνα 1

Όσοι ανήκετε στο κλαν των ευλαβικών μπιρόφιλων, φροντίστε να περάσετε από το micro-festival που διοργανώνει από τις 15 έως και τις 24/12 (από τις 11 π.μ.) το «Barley Cargo» σε συνεργασία με το περιοδικό «Beer Catalog», το οποίο φέτος γιορτάζει τα είκοσι του χρόνια. Ανάμεσα στις 60 εποχικές προτάσεις του «Xmas Beer Fest», άλλες σε φιάλη και άλλες σε βαρέλι (όλες σε περιορισμένη ποσότητα οπότε... λάβετε τα μέτρα σας), σας περιμένουν χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες διαφορετικών στιλ από χώρες του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμες στην Ελλάδα, καθώς και εποχικές κυκλοφορίες ελληνικών ζυθοποιείων. Το φεστιβάλ έχει και το συνοδευτικό, αναλόγως γιορτινό μενού του, το οποίο θα «παίζει» παράλληλα με τον κλασικό κατάλογο του χώρου, ενώ στο κλίμα των ημερών θα σερβίρεται και ζεστή, πικάντικη Glühbier, όπως και ζεστό λικέρ μπίρας-καφέ, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε με ή χωρίς topping. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες

Barley Cargo

Κολοκοτρώνη 6, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"