«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Ένα στιλάτο… meating point έκανε πρόσφατα πρεμιέρα σε ένα παλιό αρχοντικό στον Κορυδαλλό.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics)

Στο οίκημα στο οποίο στεγάζεται, το αρχοντικό Γεράκη –προπολεμικά το πιο επιβλητικό κτίριο της περιοχής– κατοικούσε ο πρώτος δήμαρχος του Κορυδαλλού. Τώρα φιλοξενεί rib eyes, μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες και ευμεγέθη Τοmahawk, χοιρινό κότσι με σάλτσα μπίρας, μπέργκερ, πανσέτες, ακόμη και γουρουνοπούλα. Στο «Steak Alive», το στιλάτο «meating point», το κρέας, το οποίο το προλογίζει μια σειρά από πολυσυλλεκτικά ορεκτικά, από απάκι με σάλτσα πορτοκαλιού μέχρι μια ομελέτα με τσορίθο κι από εκεί σε quesadillas, συντροφεύουν εκτός του αυτονόητου κρασιού και τα κοκτέιλ του… κινούμενου μπαρ (όντως, έχει ροδάκια).

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 1

Το νέο steak house με τα λευκά σκαλιστά ταβάνια, τους ανθρακί τοίχους και το φωτεινό αίθριο στο μπροστινό του κομμάτι, πλέκει την αστική αύρα του κτιρίου με στοιχεία σύγχρονης urban αισθητικής, ανοίγει από τις 6 μ.μ. καθημερινά, ενώ τις Κυριακές θα το βρείτε μάχιμο από το μεσημέρι. Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός, 2104952000.

«Steak Alive»: στο ρυθμό του κρέατος (pics) - εικόνα 2

Περισσότερες πληροφορίες

Steak Alive

Κρήτης 23 & Αγ. Γεωργίου 76, Κορυδαλλός
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"