Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Μοντέρνο, casual, ποιοτικό, το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα, ενώ συνεχίζει και στην Καλλιθέα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill»

Έφτιαξε κρεατολαγνική κατάσταση στη Βούλα το «Κ. Grill», το νεότερο τέκνο του ομίλου Καστελόριζο.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 1

Μοντέρνο και νεανικό περιβάλλον, με δροσερή βεράντα, ό,τι πρέπει για τώρα το καλοκαίρι, βάζει στο παιχνίδι μια εντελώς νέα αντίληψη για την casual κρεατοφαγία με σούπερ ποιοτικές προτάσεις: ένα τεράστιο χοιρινό tomahwak (κοντά στο κιλό), χειροποίητα βουβαλίσια μπιφτέκια, σιγομαγειρεμένο κότσι με πουρέ πατάτας ή μελιτζάνας και ακόμη αγαπημένες σπεσιαλιτέ, όπως τα μοσχαρίσια μπιφτέκια με αβγά μάτια, το γιαουρτλού κεμπάπ, η λεμονοριγανάτη τηγανιά κοτόπουλου και, φυσικά, το απαραίτητο σουβλάκι σε καλαμάκι και τυλιχτό, ο γύρος και το κεμπάπ.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 2

Δίπλα τους παίζει και η γνήσια ελληνική παράδοση, καθώς πεντανόστιμα χειροποίητα εδέσματα από ολόφρεσκα κρεατικά βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο. Ταυτοχρόνως με το «K. Grill» στη Βούλα, συνεχίζει τη δυναμική του πορεία το «K. Grill» στην Καλλιθέα, που άνοιξε πρώτο το δρόμο της προσιτής κρεατοφαγίας επιπέδου σε περιβάλλον industrial και άκρως παρεΐστικη ατμόσφαιρα.

Value for money κρεατοφαγία στο «K. Grill» - εικόνα 3

Το μεράκι, η απλότητα της ελληνικής τέχνης στο ψήσιμο του κρέατος, τα ολόφρεσκα προϊόντα και η εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής με την εγγύηση του ομίλου Καστελόριζο ένα πράγμα δηλώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας: θα φάμε καλά και φέτος το καλοκαίρι.

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα, 2108994040 /
Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765,
www.kgrill.gr

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

K. Grill

Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"