Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, παρεΐστικο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 1

Και τα δύο, πάντως, βάζουν στην ατζέντα μας μια πολύ ξεχωριστή πρόταση ψαροφαγίας με άποψη και σε πολύ φιλικές τιμές, με το πιο ακριβό πιάτο να μην ξεπερνάει τα € 9,90. Το μενού κάνει focus στα ­ολόφρεσκα μικρόψαρα –γαύρος, σαρδέλα, κουτσομούρα, προσφυγάκια, αθερίνα–, αγαπάει τα όστρακα και τα ιδιαίτερα ορεκτικά, όπως μια σαλάτα με φακές, ντομάτα, μάραθο και καπνιστή ρέγκα, και συμπληρώνεται από μια σειρά πεντανόστιμων μαγειρευτών: μύδια σε τρεις παραλλαγές (αχνιστά με λευκό κρασί, σκόρδο και μαϊντανό, με ούζο και μάραθο και τεριγιάκι με γλυκιά τσίλι σος), κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, φρέσκια ντομάτα και στακοβούτυρο, γαριδομακαρονάδα.

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο - εικόνα 2

Ευγενικό κι επαγγελματικό το σέρβις κι ευπρόσδεκτο το κέρασμα με παγωτίνια.

46ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 2291055171, Ψαρού Σαρωνίδα /
Πλ. Κανάρη (δίπλα στο δημαρχείο), Λαύριο, 2292159003, Ψαρού Λαύριο

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"