Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο ταλαντούχος σεφ «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής

Tους θερινούς μήνες στο κομψό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης ο σεφ Παναγιώτης Γιακαλής «παίζει» σε δύο… σκηνές: το «Malabar» στην πισίνα και το «Patio» στην εσωτερική αυλή.

Καλοκαίρι στο «Τhe Margi»: τι ετοιμάζει ο Παναγιώτης Γιακαλής - εικόνα 1
Το «Μalabar» στήνει καλοκαιρινό σκηνικό πλάι στην πισίνα

Το «Τhe Margi» μπήκε επίσημα σε καλοκαιρινό ρυθμό. Το μεν «Μalabar» ήδη πήρε τη θέση του πλάι στην πισίνα και τις ασημοπράσινες ελιές προτείνοντας για άλλη μια χρονιά μεσογειακή κουζίνα που χρησιμοποιεί αρκετά υλικά της φάρμας του ξενοδοχείου (λαχανικά, βότανα, φρέσκα αβγά, φρέσκο ανθοτύρι από δικό τους κατσικίσιο γάλα κ.ά.), χωρίς να λείπουν και τα steaks. Το πιο γαστρονομικό και ιδιαίτερα γοητευτικό «Patio», επέστρεψε στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή με τα αιθέρια υφάσματα και τους τοίχους στα χρώματα της τερακότας. Στο με μόλις εννιά τραπέζια εστιατόριο που κέρδισε από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του τη θέση του στο team των Χρυσών Σκούφων, ο πολύ ταλαντούχος Παναγιώτης Γιακαλής προτείνει και πάλι δύο menu degustation, ένα μεσογειακής κι ένα ελληνικής κατεύθυνσης, υπάρχει δυνατότητα για wine pairing και ένα τρόλεϊ τυριών –δεν τα βλέπουμε και συχνά– αναμένει τους τυρολάτρεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Malabar

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Patio

(ξεν. «The Margi») Λητούς 11, Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"