Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, γιορτάζουν και μας κερνάνε!

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 1

Τέσσερα χρόνια λειτουργίας μετράει το μαγαζί Ψαράκια & Θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά που με το τρίπτυχο «καλή ποιότητα φαγητού, μεγάλες μερίδες, χαμηλές τιμές» έχει κατακτήσει μια γερή θέση στην ατζέντα των ψαροφάγων των Β.Π. Η επιτυχημένη τετράχρονη πορεία τους είναι μια καλή αιτία για γιορτή μετά οίνου εν μέσω Σαρακοστής, και τη μοιράζονται μαζί με όσους καθίσουν στα τραπεζάκια του φιλόξενου χώρου στη μαγαζιού προσφέροντας δωρεάν κρασί, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 2

Η ιεροτελεστία της ψαρομεζεδοφαγίας ξεκινάει καθώς ο δίσκος με τα χειροποίητα ορεκτικά φθάνει στο τραπέζι όπως παλιά - ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή, γαύρος μαρινάτος και πολλές ακόμη λιχουδιές ενώ τα φρέσκα ψαράκια, διαθέσιμα αναλόγως σελήνης και καιρικών συνθηκών, αναγράφονται καθημερινά στο μαυροπίνακα -μπαρμπουνάκια, προσφυγάκια, σαρδέλες, γαύρο, αθερίνα , σολομός., κλπ.

Τέσσερα χρόνια «Ψαράκια & θαλασσινά» Κηφισιάς - εικόνα 3

Το μενού προσεγγίζει τη θαλασσινή κουζίνα με μια φρέσκια αντίληψη και προτείνει πιάτα όπως κριθαράκι γιουβέτσι με γαρίδες, ντομάτα & στακοβούτυρο στο πήλινο, φιλετάκια πέρκας με κανταΐφι και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης, παριανό «λαδοβρόχι» με ξινομυζήθρα, επτάζυμο παξιμάδι και ντομάτα, φρέσκα μύδια πικάντικα με ντομάτα και ούζο και ακόμα μια ολόκληρη σειρά από φροντισμένες γευστικές «στιγμές» με ψαρικά και θαλασσινά.

Νέα Κηφισιά, Ιλισίων 27, 210 6203622

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαράκια & Θαλασσινά

Ιλισίων 27, Νέα Κηφισιά
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"