Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί» - εικόνα 1
Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης

Την σύγχρονη ελληνική κουζίνα του Γιώργου Στυλιανουδάκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά τόσο στην «Avli» στο Ρέθυμνο όσο και στο «Κensho» του ομώνυμου ξενοδοχείου στη Μύκονο (και τα δύο απέσπασαν Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας για το 2017) θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε στο «2Μαζί» την Τρίτη 21/2 που συνεχίζει τις γευστικές του συμπράξεις. Ο σεφ του εστιατορίου Χάρης Νικολούζος και ο καλεσμένος του δημιουργούν από κοινού ένα μενού με δημιουργικές αποχρώσεις και χρώματα/υλικά Κρήτης και Κέρκυρας, τα πιάτα του οποίου μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

4 hands dinner menu
Snacks: πέτρα γραβιέρας με τρούφα/ντοματοκεφτέδες
Λαβράκι ταρτάρ σε γκασπάτσο τζατζίκι με περγαμόντο, αγγούρι και γρανίτα ροδόνερο
Αβγό με χόρτα και μπουγιόν ανθόγαλου
Μπακαλιάρος πλακί σε κρούστα φουντουκιού με πουρέ πλακί, τοματίνια κονφί και σάλτσα μπουρδέτο
Αρνί αγκιναράτο
Γαστρίν
Mignardises
Υγρό λουκούμι τριαντάφυλλο

Περισσότερες πληροφορίες

2Μαζί

Νίκης 48, Πλάκα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"