Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α»

Αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και θέσεις στο θέατρο ή σε κάποια συναυλία κλείνεις μέσω internet, κλείσε λοιπόν και τραπέζι για φιλική μάζωξη ηλεκτρονικά, μέσω της online πλατφόρμας κράτησης του «α». Ιδού έξι μοντέρνες ταβέρνες και μεζεδοπωλεία για να πάρεις ιδέες.

Η «Μονοκατοικία»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 1

Με την πλατφόρμα οnline booking του «α» κάνεις κράτηση εύκολα και γρήγορα στη μοντέρνα ταβέρνα του Χαλανδρίου, που ανάβει το τζάκι της και ρίχνει στο τραπέζι γραβιέρα Νάξου με ξηροκαρπάτη κρούστα και σάλτσα από ρακόμελο και κότσι χοιρινό με μπίρα και δεντρολίβανο.

Το «Μαύρο Πρόβατο του Press Cafe»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 2

Μοντέρνο, φιλικό, νόστιμο, το «αδερφάκι» των Μελισσίων είναι δημοφιλές, οπότε καλό είναι να εξασφαλίσεις τραπέζι. Μετά θα έρθουν φάβα, δροσερές σαλάτες, κεφτεδάκια, γαμοπίλαφο, μαμαδίστικο αρνί με πατάτες στο φούρνο κ.ά. πολλά.

Το «Αποστακτήριον»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 3

Η Ζωή Μελέτη που έχει φτιάξει με τον αδερφό της Κωνσταντίνο αυτό το πολύ περιποιημένο στέκι στη Νέα Ερυθραία τα ψάχνει τα υλικά της κι έχει μπόλικο μεράκι. Πλάθει ρεβιθοκεφτεδάκια και μπιφτέκι από βουβαλίσιο κιμά, βάζει πατάτες στη χόβολη και δεν ξεχνάει τα θαλασσινά.

Η «Βόλτα»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 4

Ένα κλικ και μετά η Ελισάβετ κι ο Ξενοφώντας αναλαμβάνουν να σε βολτάρουν στα σπιτικά τους μαγειρέματα με ορμητήριο τα Κάτω Πετράλωνα. Μη χάσεις το ιδιαίτερο χούμους από κόκκινο φασόλι, το χορτοφαγικό μπιφτέκι από μανιτάρια, φακές και κινόα και το πικάντικο σπετζοφάι τους.

Το «Βραστό»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 5

Πολύχρονη ιστορία και πολύχρωμη σάλα σε μια φιλόξενη ταβέρνα στο Πολύδροσο Χαλανδρίου, με στιλ που ταιριάζει απόλυτα στο τώρα. Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανιά και χοιρινό κοντοσουβλάκι στήνουν κρεατοκατάσταση κι εσύ κλείνεις θέση για τους φίλους σου με ένα κλικ.

Ο «Μαζωμός»

Kλείσε online τραπέζι για την παρέα μέσω του «α» - εικόνα 6

Ταβέρνα έξω καρδιά, που από το Μαρούσι θα σας πάει ομαδικώς μέχρι τη Νάξο με το λαογραφικό της σκηνικό διάστικτο με φωτογραφίες και παλιά αντικείμενα, τα πεντανόστιμα αρδουμάκια (γαρδουμπάκια δηλαδή), την κατσικομακαρονάδα και το ρόστο.

Περισσότερες πληροφορίες

Βόλτα

Ιπποθοντιδών 10 & Κειριαδών, Κάτω Πετράλωνα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Βραστό (το)

Ρόδων 3, Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Μονοκατοικία

Φιλικής Εταιρείας 39, Κάτω Χαλάνδρι
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"