Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Καινούργιος χώρος με χαρακτήρα bar-restaurant κι αγάπη για το κρέας, από τον Κώστα Παπαντώνη.

Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας

Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Παπαντώνη μετά το «Prime Grill» του Νέου Ψυχικού, που έκλεισε πρόσφατα τον κύκλο του, λέγεται «Μπλε Αλεπού-Παπαντώνης» και μόλις άνοιξε τις πόρτες του πάνω στην Κηφισίας. Με χαρακτήρα bar-restaurant κι έμφαση στο κρασί, με αρκετές ελληνικές και ξένες ετικέτες στο οινικό του ρεπερτόριο, φωτεινό, με λιτές διακοσμητικές γραμμές, κόκκινους καναπέδες, μια εικόνα του tube της Baker Street στον τοίχο, ξύλο, μέταλλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο τουβλάκι στον τοίχο να του δίνει βιομηχανικό αέρα, ακολουθεί κι εκείνο την οδό της κρεατοφαγίας, που σταμπάρει στον κατάλογο κεφτεδάκια, συκώτι, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, σταβλίσιες μπριζόλες και φιλέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν κάποιες θαλασσινές ιδέες ή ζυμαρικά. Λειτουργεί καθημερινά βράδυ και τα σαββατοκύριακα και το μεσημέρι.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπλε Αλεπού

Λεωφ. Κηφισίας 158 & Θωμά Οικονόμου 2, Ν. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"