6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά

Από bio-sensitive μπιστρό, μεξικάνικα και Αmerican style στέκια μέχρι ιταλιάνικη τρατορία, γιαπωνέζικο eatery και θεατράλε μπαρ-ρεστοράν, οι γιορτινές μας βόλτες για shopping ή δείπνο στα βόρεια έχουν ρυθμό και γεύση.

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά

Από bio-sensitive μπιστρό, μεξικάνικα και Αmerican style στέκια μέχρι ιταλιάνικη τρατορία, γιαπωνέζικο eatery και θεατράλε μπαρ-ρεστοράν, οι γιορτινές μας βόλτες για shopping ή δείπνο στα βόρεια έχουν ρυθμό και γεύση.

TGI Friday’s

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μαγαζί της Κηφισιάς, το πρώτο που άνοιξε στην Αθήνα, γιορτάζει τα δεκαεννιά του χρόνια και παρτάρει για δύο Παρασκευές (16 και 23/12), με τους Manouchedrome Trio να παίζουν gypsy swing μελωδίες με jazz και bossa nova επιρροές. Στο γευστικό του οπλοστάσιο Τex-Μex ιδέες, burgers, spare ribs, steaks, μια μυστική Jack Daniel’s sauce και θετική ενέργεια.

Artisanal

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 2

Στο θεατράλε και ντιζαϊνάτο σκηνικό του πανέμορφου μπαρ-ρεστοράν του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Κηφισιά ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης κεντάει πολύ ωραία πράγματα. Όπως το πολυεπίπεδο παστίτσιο χταπόδι με φύκια wakame και φάβα Σαντορίνης, η αφράτη σπανακόπιτα σχάρας με ωραίο φύλλο και κινόα ή τα αέρινα steam buns με καπνιστό χέλι, μαυρομάτικα και αγγούρι.

La Pasteria

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 3

Το εστιατόριο της Κηφισιάς εκφράζει το κύμα ανανέωσης και αναβάθμισης που επιχειρεί η ιταλική αλυσίδα με ένα πολύ προσεγμένο ντεκόρ κι εσύ έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε ένα μεγάλο ρεπερτόριο από αγαπημένες ιταλικές σπεσιαλιτέ^ πίτσα, ριζότο, διάσημες μακαρονάδες αλλά και δικές τους σπεσιαλιτέ εκφράζουν γευστικά το πανόραμα της «Μπότας».

Nice ’n’ Easy

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 4

Το πάθος του Δημήτρη Χριστοφορίδη για υγιεινό φαγητό και η κουζίνα του πληθωρικού Χρήστου Αθανασιάδη έχουν δώσει ένα bio-συνειδητοποιημένο, πολυσυλλεκτικό all day στέκι στην Κηφισιά, που ψάχνει διαρκώς για άριστες πρώτες ύλες σε ένα μενού ευρύτατο – ανάμεσα στο ­καθημερινό και το gourmet. Ψηλοτάβανο, ανοιχτόκαρδο, μοντέρνο, με σινε-πινελιές στο ντεκόρ.

Ancho

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 5

Το μεξικάνικο της Κηφισιάς εκπέμπει θέρμη και οικειότητα. Διαλέγεις τη βάση σου ανάμεσα σε taco, burrito, burrito bowl, quesadilla, nachos bowl και σαλάτα, έπειτα προσθέτεις υλικά, από barbacoa (μοσχάρι στη γάστρα) και chili con carne μέχρι fajita steak (από μαριναρισμένο Black Angus), κοτόπουλο σχάρας ή και λαχανικά. Μαζί με μπίρα ή παγωμένη Margarita... Mexperience!

Wagamama

6 γευστικές στάσεις για τις γιορτινές βόλτες στην Κηφισιά - εικόνα 6

Το εστιατόριο της Κηφισιάς αναπτύσσει ένα πιο στιλάτο ντεκόρ, που ξεφεύγει από την αρχική γεωμετρική αυστηρότητα του brand. Τώρα με το κρύο η comfort θαλπωρή ενός ράμεν (υπάρχει σε πέντε πικάντικες και μη εκδοχές με διάφορα κρέατα) είναι ό,τι πρέπει, με tepanyaki, curry και donburi (μπολ με ρύζι και κρέατα, θαλασσινά και λαχανικά) να διευρύνουν τη γευστική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Pasteria (la)

Κυριαζή 40 & Κασσαβέτη 10, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Wagamama

Κασσαβέτη 3, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Ancho Mexican Grill

Κασσαβέτη 9, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"