«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Γενικά το sushi είναι ακριβό. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, οι οποίες –χωρίς να κατεβάζουν τον πήχη της ποιότητας– δίνουν τη δυνατότητα να γευτείς αυτό το κομμάτι της κουζίνας του Ανατέλλοντος Ηλίου χωρίς να «ξηλώσεις» την τσέπη σου. Το «Sakana» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη άφιξη για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το μαγαζί έχει αφαιρετική διακόσμηση, είναι σχετικά μικρό, αλλά ευχάριστο και δίνει τη δυνατότητα του «έξω» χάρη σε ένα μικρό οριοθετημένο χώρο, που σίγουρα προσφέρεται τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Ο κατάλογος υπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά το sushi περίπου σε όλες τις μορφές του. Το κάνει μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή με (κατά μέσο όρο) € 5 για τα 8 τεμάχια maki rolls, ενώ τα special rolls κοστίζουν (κατά μέσο όρο επίσης) € 7,50. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως nigiri, sashimi κ.λπ. Πινελιές στο μενού αποτελούν μερικά ενδιαφέροντα starters (όπως το tuna tartar) και τέσσερις σαλάτες με καλύτερη τη wakame, ένα μείγμα από μαριναρισμένα φύκια με σουσάμι, αγγούρι, καρότο και ρέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakana

X. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"