«iFeel» στου Ψυρρή

Ένας νέος, προσεγμένος all-day χώρος σερβίρει ελληνομεσογειακά tapas κάτω από τις τέσσερις σουίτες του καινούργιου «Andronis Αthens» στο ιστορικό κέντρο.

«iFeel» στου Ψυρρή

Το «iFeel», η ποιοτική boulangerie του ομίλου «Andronis» στη Σαντορίνη, έχει εδώ και λίγο καιρό ένα all-day αθηναϊκό αδερφάκι στην οδό Καραϊσκάκη στου Ψυρρή, κάτω ακριβώς από τις τέσσερις σουίτες του επίσης ολοκαίνουργιου ξενοδοχείου «Andronis Athens». Εξωστρεφές, διακοσμημένο σε μοντέρνο βιομηχανικό ύφος μοιάζει όπως το βλέπεις με θεατρική σκήνη –συμβάλλουν σ’ αυτό οι «κουρτίνες» από μαύρα σχοινιά στις δυο του άκρες–, στήνει μίνιμαλ μεταλλικά τραπέζια στο πεζοδρόμιο, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον καφέ, σερβίρει πρωινό (μπουφές και αλα καρτ), ιδιαίτερα σάντουιτς και γλυκά, για να συνεχίσει με κρασί, ποτό και ελληνο-μεσογειακά tapas. Το concept είναι ακόμη υπό διαμόρφωση, και μέλει να εξελιχθεί. Και στην παρούσα φάση του πάντως, συνιστά μια άλλου τύπου πρόταση για την περιοχή του Ψυρρή.

Περισσότερες πληροφορίες

iFeel

Καραϊσκάκη 33, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"