Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Δροσιά από τα «Biftekakia & Souvlakia» που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 1

Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτό ή σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί. Όλα χειροποίητα, σερβίρονται πάντα με ψιλοκομμένες αλάδωτες πιτούλες, απλές ή ολικής αλέσεως, με αλάτι και ρίγανη. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου από φρέσκο κιμά με δική τους συνταγή και μυστικά αρτύματα. Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ.).

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 2

Εντυπωσιακά καλαίσθητη η διακόσμηση του μαγαζιού με λευκά τραπέζια και καρέκλες, άπλετο φωτισμό και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ­μιας σύγχρονης, πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Λεωφ. Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό, 2106723900 / Ιλισίων 26, Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005 / www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"