Το «Etnico» γιορτάζει

Το μικρό street αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας στην Κολοκοτρώνη και το πάει από πάρτι σε πάρτι. H αρχή γίνεται σε Swing ρυθμούς, την Κυριακή 12/6.

Το «Etnico» γιορτάζει

Το μικρό street αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και το πάει από πάρτι σε πάρτι.

Το «Etnico» γιορτάζει - εικόνα 1

Ένα χρόνο κλείνει αυτό τον Ιούνιο το πολυεθνικό street food spot της Κολοκοτρώνη κι έχει σκοπό να το γιορτάσει… δεόντως. Το μικρό αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» με τον urban χαρακτήρα ετοιμάζει fiesta, συνδυάζοντας τις μεξικάνικες, ινδικές, αραβικές και ασιατικές γεύσεις του με Μargaritas, sangria, μουσικές και χορευτική διάθεση. Το «σπονδυλωτό» πάρτι ξεκινά την Κυριακή 12/6 στις 8 μ.μ. με τους Νίκο Μπαλτατζή, Βασιλική Διαμαντοπούλου και την ομάδα τους από τη στέγη χορού και έκφρασης Pa Bailar σε swing ρυθμούς, αλλά δεν σταματά εκεί. Έπεται βραζιλιάνικη συνέχεια την επόμενη εβδομάδα με ένα capoeira party στις 19/6, με το χορευτικό γκρουπ Baraccao Da Capoeira Athens. O Μestre Pepeto κι ο Μestre Paulito μαζί με μέλη του Συλλόγου Βραζιλιάνικου Πολιτισμού θα είναι εκεί για να σας μάθουν τα βασικά μιας τέχνης που συνδυάζει στοιχεία πολεμικών τεχνών, χορού και ακροβατικών με βραζιλιάνικη μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Etnico

Κολοκοτρώνη 22 & Χαβρίου, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"