Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας με το κτήμα Σκούρα στο επίκεντρο διοργανώνει το wine bar της Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ.

Ο Γιώργος Σκούρας στο «Κiki de Grece»

Μια ανοιξιάτικη βραδιά γευσιγνωσίας και συζήτησης για το ελληνικό κρασί με καλεσμένο τον Γιώργο Σκούρα διοργανώνει το wine bar της οδού Ηπίτου τη Δευτέρα 9/5 στις 8.30 μ.μ. Τα κρασιά του οινοποιείου στο Μαλανδρένι Άργους που θα δοκιμαστούν και θα συνδυαστούν με μικρά πιάτα που προτείνει η κουζίνα του «Κiki de Grece» είναι τα Salto Wild Yeast 2015 (Μοσχοφίλερο), Αρμύρα 2014 (Chardonnay, Μαλαγουζιά), Viognier Cuvee Larsinos 2015, Portes Merlot 2014, Fleva Syrah 2014 και μια από τις εμβληματικές ετικέτες για το κτήμα Σκούρα, ο Μέγας Οίνος 2012 (Cabernet Sauvignon, Αγιωργίτικο). Το κόστος συμμετοχής είναι € 19 το άτομο.

Περισσότερες πληροφορίες

Kiki de Grece

Ηπίτου και Βουλής 38, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"