Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι, κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει.

Είκοσι κεράκια για το «The Sushi bar»

Η πρώτη αλυσίδα ιαπωνικών εστιατορίων στην Ελλάδα που ειδικεύτηκε αποκλειστικά στο σούσι. το «Τhe Sushi bar» του Βαγγέλη Τσιόδουλου και του Νίκου Γαυγιωτάκη κλείνει φέτος είκοσι χρόνια παρουσίας στην αθηναϊκή γευστική σκηνή και το γιορτάζει. Έτσι λοιπόν, μέχρι τις 25 Απριλίου, όποια από τις τρεις έδρες του –στο Παγκράτι, από όπου και ξεκίνησε το 1996, στο Νέο Ψυχικό και στο Παλαιό Φάληρο– και να διαλέξετε θα έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα nigiri του καταλόγου του: με σολομό, τόνο, τσιπούρα, λαβράκι, σκουμπρί, καλαμάρι, γαρίδες, με γλυκιά ομελέτα, με σπανάκι… Εκτός αυτού, το «The Sushi bar» δίνει σε δέκα τυχερούς αναγνώστες του «α» την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα δείπνο συνολικής αξίας € 60. Για να δείτε το διαγωνισμό, κλικάρετε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες

Sushi Bar (the)

Γεωργίου Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό
  • Ethnic κουζίνες

Sushi Bar (the)

Άτλαντος 1, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"